Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; 23/1/11
Sunday, January 23, 2011 | 5:17 AM | 0 comments
salam sume....bagon jek aku dari tido tadi kena tolong kakak ipar aku masak..nak tahu kita org masak ap??kiteorg masak tom yam..nyum2...sedap tau....lps tu kitaorg mkn and bebual jap sambil tunggu dye nk g kerje...lps dye g keje aku pon ajak akak aku pegi cc disebabkan aku yang tengah kemarok nak wat bende alah nie...huhu.tp cc tu cam s.l punya la lembs so aku cuma maen gamr and chatting2.....tak lama lps tu abg aku pon mcj hp aku dye suwo balek sebab kunci moto dia hilang..akak aku pon terpaksa la balek kjp and tinggalkan aku sorang2 kat situ.da la aku sorang jek pompuan...bengang tahap gaban...aku pon tepon la dia and tak lame lepas tu dye pon sampai...dah maen2 aku pon ajak la dye bale sebaak b beku gila kat sane dan mood aku yg happy td bertukar jadi bad...ingtkn pegi cc leh la buka blog tp haram harga jek mahal...dlm perjalanan balek aku pon suwo akak aku singgah kedai sebab aku nak beli choka choki...dah beli aku pon naik moto and broom2 sampai la rumah...tup2 nampak akak ngn abg ipar aku..diorang nga betol kn kereta....hmm,,nga sdp2 mkn choka choki aku pon kuarkn hp nk cas time tu la aku tgok keypad hp aku hilang keypad tu mmg da rosak tp aku tak beli lg..huhu*takde duit la*aku pon cari2 cm org gile rupa2nya kat bakul moto..huu,,lega...after that lepak2 ngn akak aku dgr la dye cerita dari 1 tajuk k satu tajuk...pas2 mak aku pon balik dari kenduri..aku pon kene bebel jap dye suwo lipat kain....dalam keterpaksaan aku pon buat dgn hati yg terbuka lau pon muka aku mcm penyapu.....huhu


Old things | New things