Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; kenangan :D
Saturday, January 12, 2013 | 1:15 AM | 0 comments



                          assalamuaikum XD .. alhamdulilah aku dapat menyesuaikan diri dengan tahun 2013 nie.tahun nie banyak benda baru dan yang tak biasa aku lalui sebelom sebelom nie.selama 3tahun aku menghuni usm and tahun nie aku bukan lagi salah seorang anak usm.kelas yang tak akan dan tk mungkin aku lpekan.tahun 2013 nie aku tlah menjadi seorang anak kepada ukm.ohoo,,seriuslyy,kelas nie best walaupun tk segempak 3usm,2usm n 1usm.,,semua budak pandai pandai pandai kecuali aku !! hurmm tapi aku bersyukur kot sebab dapat bersatu klas dgn budak budak pandai .. nasib baiklah diorang tk pinggirkan budak mcm aku nie. :( ayat syahdu dh kluar nie.bhahaha !
wiwittt,tahun nie aku satu kelas kembali dengan nadia,munirah,nadhirah.ohsemmm !! bole ting tong layan dorang ! tapi tapi tapi benda yang aku hari hari tk dpt lpekan ialah aku tkot tk dpt bwk subjek subjek baru nie.. semua pandai pandai ..papepon usaha penting..ceewahh ! haha

dear BLB jangan risau aku tk kan lpekan korang n aku pon tk nak korang lpekan aku.. XD 


TITLE;
Friday, January 4, 2013 | 2:45 AM | 0 comments


                      Assalamualaikum :') syukur alhamdulilah aku dapat berjumpa lagi dengan 4 haribulan 1.bersyukur sangat..genaplah 2tahun hubungan kitaorang.tak sangka kawan yang dulu aku penah ketawakan dia,pinggirkan dia jadi kawan terhebat aku.kuasa allah siapa tahu kan ?.i love you so much budak kecik.walaupun mungkin baru 2tahun tapi our memories super wow.i don't know how to describe my feeling right now but i really really thankfull to god  because give she's as my bestfriend,my sister,my mother also my teacher.. dear FJ aku nak kau tahu yang kau memang sahabat aku n aku sayang kau.mungkin aku tak sayang kau macam mane kawan kawan kau yang lain sayang kau tapi aku memang sayang kau..satu family aku kenal dia.mana taknya kan asal balik je suruh amik dekat rumah fara.sikit sikit fara.so diorang pon dah naik kenal. :) ...aku rindu kau wei..banyak kenangan aku dengan kau kan ? thanks sebab jadi kawan aku sayong. :*



sweetkan kami ?*kelip kelip mata . okay sape sape yang tak suka atau jelous maaflah ye!tapi nak buat macam mane aku tak boleh tahan nafsu dari menjakunkan yang aku ada kawan sebaik dia.hehe..bila perangai sewel dye datang kadang kadang aku malas nak layan dia tapi bila dye diam,bad mood aku tak senang dudok.aku bosan kalau dye tak cakap..aku selalu sakitkan hati dye,malukan dye.heheh sorry juling..XP tapi aku sayang kau tau tau tau!!



     comell kan dye?ye dye memang comell tapi lagi comel sebelah dye uh kan ? hehehehe..
                            ya allah panjangkanlah hubungan kami sehingga akhir hayat.<3


                             SJ n FJ :* IMISSYOU ILOVEYOU <3 2YEARS :D

                         
                         


Old things