Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; mcm2 ada
Monday, January 24, 2011 | 6:25 AM | 0 comments
salam......hari ni kene jln kaki coz kne teman jiran aku bab bpk dye keje...*manjakn dak ni...jln g skola pon nk kne teman*tp aku saba jek la....balik pd cite da jln2 tu terserempak ngn amira aimi dye baru nk grak aku ajak la dye skali tp dye g ngn mmbr dye so aku biakn la aku ingt dye sorang2....tak lme lps tu aku jmpe ngn mimah lak,,.dye jln kaki coz gaduh ngn abg dye....biasa la tu kn gado ngn abg....aku pon jln skali ngn dye...sampai jek skola aku mimah n syafiqah pegy kantin coz aku pnt jln...da la pns...da tu kita org pon stay kat astaka....and that nmpak la nadiah nga jln ngn nadira...munira mane????aku pelik gak slalunya muni sampai dulu...dlm aty aku brkata tak dtg kot dlm mase yg same aku nmpak aina ngn aini nk jerit tp jauh gile...takot aina ta dgr maklom la aina kan pekak bin badak..huhu sori aina....perhimpunan pon bermula kitaorg dpt tgok prsembhn dak pg....best taw....perjalanan dlm kls berlaku cm biasa cuma time ckgu LIM mmg ta leyh bla....nk pch prot aku tgok muka ngn bahasa dye....huhuhu...sumpah satu haram dye ajar aku tak fhm.......huhuhu,,time balek sudaa!!!!aku pon balik with nadiah,nadhirah and munirah...wohoo mcm diorang cite....nga jln2 mak aku pon sampai,aku pon naek and broom2 sampai la umah........


Old things | New things