Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; cikgu muizz
Friday, February 18, 2011 | 9:03 PM | 0 comments
salam....semalam aku sakit perut gile2....aku sengugut..masa kat umah aku leyh tahan lg so aku pegy jek la skola....sampai skola jek perut aq sakit gile cm nk nangis..sengugut la benda yang paling aku benci semenjak aku period...aku pon tahan jek la...tp korang thu x ble tie blajar mt jek perut aku da oke....da x sakit..coz dye kuat menganjing kan so aku bleyh lupa psl perut aku tu...aku bile time mt jek mesti happy...walaupon aq kne reject dye panggil aku "BEDAH"ada k patot???malu doe.....smalam aku kne wat mt kt papan putih aku pon g jek la...farahin jeffri pon kne...farahin pon ada nme panggilan taw nk taw apa x???cikgu panggil dye "FARAHIN J"hehe...balik pada cerita farahin pon buat dye lau boleh nk rapat2 ngn aku an pas2 apa lagi kne sound la dgn cikgu muizz"PAPAN PUTIH PUNYA BESAR KAT SITU JUGAK KO NK BUAT PEGY SANA LA..."pas2 bdx2 pon tambah dorang ckp "COUPLE CIKGU"eargh,,please la aku minat kat laki la not girl.....da siap kitaorg pon dduk...aku punya tulisan kt papan putih da la kecik pas2 tulis senget..malu siot...aq mmg x pandai tulis kt papan putih..cikgu pon tulis lagi sekali sebab tulisan aku kecik sangat....wak2 mt pon abes....hmm ble masok wktu cikgu laen jek kurang mnyeronokkn......cme bedekak ngn bdx2 laki la mngalan cikgu athirah.....hahaha,......


Old things | New things