Follow Dashboard
Tokens?

TITLE;
Monday, March 7, 2011 | 5:38 AM | 0 comments
salam!!!!
ewm,,lama aku tak updated blog nie...
ewm,,salah satu sebabnya ialah aku exam
n secondly aku tak ada idea la nak menulis..
hha,,pekse ni aku happy la dari tahun2 lepas.
koranng nak thu tak mt aku dapat 90!!
ewm,,tapi nadiah n munirah dpt 100..
x pe r nk wt cmne dorank memang lebih pandai dari aq
ewmmmmm cm ne pon aku happy!!!!!!!

7/3/2011
malunyer aku tadi
grrrrr.............
cite dye cm ni tadi cikgu muizz panggil aku
JO(SINGKATAN NME BAPAK AKU)
pas2 dye tunjuk papan putih
aku ingat dye suwo aku
jawab soalan kt dpn
rupa2nye dye suwo aku pandang papan putih
yg aku lax ttbe jek g bediri
ewm,,,pas2 dowank nie bedekak kan aku
gila2 punya
perghh,,saba jek la..
malluu!!!!!
lau ye pon korang tak yah la bedekak cm 2
sekali...mcm la kelakar sangat....
tak kelakar okey!!!!!
and
yunus stop call me
ORG GILE!!!!!
aku benci ko coz ko jahat!!!!!!
farahin j
aku tak suka la ko ckp aku ske yunus
untuk pengetahuan ko
aku x ada sikit pon perasaa kat mamat pentol tu
okey!!!!!!!
akku anggap dye sebagai mem aku jek....
:((
grrrrr.................:((


Old things | New things